Wat mag je van mij verwachten?

Een onbezorgde kraamtijd

Zorg rondom de geboorte

Wil je graag thuis bevallen dan kom ik naar jullie toe als de bevalling goed op gang is. Beval je in het ziekenhuis of geboortehuis dan kom ik als jullie thuisgekomen zijn.

Kraamzorg op maat

Kraamzorg is maatwerk,waarbij ieder gezin, iedere situatie wat anders nodig heeft. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in het gezin de nodige zorg krijgt. De medische zorg voor moeder en baby staat natuurlijk op numer 1.

De zorg wordt vergoed door je zorgverzekering. Ik werk samen met Coöperatie kraamzorg die contracten hebben met alle zorgverzekeringen. Daarnaast werk ik samen met collega’s uit de omgeving waardoor je bij onverhoopte verhindering van mijn kant verzekerd bent van deskundige kraamzorg.

Persoonlijke intake

Rond week 30 van de zwangerschap neem ik contact met je op voor het plannen van een intake bij jullie thuis.

Werkgebied

Beschikbaar in de omgeving midden-Nederland, Putten, Harderwijk, Nijkerk, Ermelo, Garderen, maar ook zeker daarbuiten. Je kunt mij het beste telefonisch benaderen zodat wij samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Informatie en adviezen

Rust en tijd om te herstellen, te wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling. Ik zorg ervoor dat alles doorgaat in huis en dat er alle ruimte is om uit te rusten en je baby te leren kennen. Gedurende de week help ik jullie op weg, informatie en adviezen en jullie laten zien wat jullie baby wil vertellen, zodat jullie vol vertrouwen de zorg alleen aankunnen einde van de week.

Deskundige begeleiding

Vakkundige zorg, ik begeleid jullie bij de zorg van jullie baby, het herstel van de bevalling, en bij de voedingskeuze borstvoeding of kunstvoeding.

Zorg voor het hele gezin

De zorg voor moeder en kind staat centraal, maar uiteraard worden de overige gezinsleden niet vergeten. Ook papa’s moeten bijkomen en eventuele broertjes en zusjes nemen een belangrijke rol in tijdens de kraamweek. Samen maken we er ook voor hen een onvergetelijke ervaring van.