Over mij

Mag ik mij voorstellen?

Mijn naam is Chanel Geutjes! 

Of ik een passie voor kraamzorg heb? Absoluut! Ik heb een passie voor de kraamzorg. Het gezicht achter kraamzorg de Veluwe ben ik Chanel, 34 jaar en woonachtig in Garderen op de Veluwe samen met mijn man, dochter, zoon en labrador. 

In 2020 ben ik de opleiding tot kraamverzorgende gestart, ik wist meteen dit is de leukste job die er is! Na veel ervaring op gedaan te hebben bij 2 organisaties ben ik mijn eigen onderneming gestart.

Ik zie mijn werk meer als hobby, ik vind het heerlijk om een gezin te verzorgen, veel tips te geven en net even dat gouden randje meer aan de kraamweek te geven.

In mijn werk heb ik een open en toegankelijke houding, samen kijken we welke zorg er nodig is en stemmen dit voor zover mogelijk af op jouw wensen. De zorg voor moeder en kind staat centraal.

Regelmatig volg ik trainingen om helemaal up to date te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de geboortezorg.  Om de kwaliteit te waarborgen staat Kraamzorg de Veluwe ingeschreven bij het KCKZ. Hierdoor blijf ik mijzelf jaarlijks bijscholen en volg ik de nieuwste ontwikkelingen om mijn kennis op peil te houden.

Perfectionistisch als ik ben, wil ik een constante hoge kwaliteit leveren. Een kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen als kersvers gezin met frisse zin en veel zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 

Je kunt  rustig als gezin  wennen aan je baby en je baby aan jullie. 

Met heel veel enthousiasme hoop ik jou  en of partner snel te zien!

Liefs,
Chanel