Review

Review sturen

Kraamzorg de Veluwe is erg benieuwd hoe jullie je kraamtijd hebben ervaren. Heb jij een mooie herinnering aan de kraamtijd?

Reviews:

image

Boy en Annick

Harderwijk

Lieve Chanel,

Wat kijken wij terug op een mooie en zeer fijne tijd met jou! Wij hadden dit met niemand anders willen doen dan met jou. De start met onze zoon was niet makkelijk, maar jij was daar voor ons. Wij hebben in de kraam periode zo veel geleerd. Het was ook heel mooi om te zien dat jij met zo veel liefde bezig was met onze zoon. Je bent een lekker bezig bijtje elke dag was ons huis spik en span en wat werden we in de watten gelegd door jou. Jij hebt ons een enorm fijne kraamweek bezorgd en raden jou iedereen aan! Je bent een toppertje!

image

Shadi en Lieneke

Nunspeet

Lieve Chanel, wat kijken we terug op een fijne kraamweek. Je was net voor jezelf begonnen, en wat bijzonder dat wij jouw eerste adresje waren! Het was heel fijn hoe jij ons die eerste week hielp. Met een eerste kindje kwam er opeens veel op ons af en hoe fijn is het dan dat jij ons hielp met de zorg voor Sahara, ons allerlei praktische tips gaf en net dat extraatje deed. Bedankt! Mocht er ooit een tweede kindje komen, komen we bij je terug!

image

Michiel en Annelien

Nijkerk

Lieve Chanel.
Wat hebben wij een onwijs relaxte kraamweek gehad. De opstart met onze kleine man verliep goed. Je hebt mij geholpen bij het rustig blijven met betrekking tot borstvoeding geven. Je motiveerde mij en sprak uit dat het juist heel goed ging, hierdoor kreeg ik vertrouwen en heb ik doorgezet. Hier ben ik nu heel dankbaar voor. Daarnaast hadden we leuke gesprekken en het kon echt over van alles gaan. Het was een ontspannen periode. De lekkere toetjes tussendoor daar heb ik echt van genoten en het zag er prachtig uit. Dankjewel!

image

Tom, Nicky, Lux en Rev

Voorthuizen

Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op Chanel haar goede zorgen in onze kraamweek. Wij hebben genoten van de gezelligheid, de lekkere gezonde maaltijden en het vertrouwen dat zij ons heeft gegeven. Je merkt dat Chanel veel plezier heeft in haar vak en er een fantastische week van weet te maken. Ze zorgt met veel liefde voor ons allemaal! Het was leuk om te zien hoe Chanel onze oudste zoon Lux betrok bij de zorg van zijn broertje Rev.

Lieve Chanel, dankjewel! Jij hebt onze week tot een feestje gemaakt!

Heel veel liefs van Tom, Nicky, Lux en Rev.

image

Drees-Peter en Caroline

Hierden

Lieve Chanel,

Wat ben ik bijgekomen in de dagen dat jij bij ons was.
Na de keizersnede van onze tweeling meisjes zorgde jij zowel voor de meisjes ,maar ook voor mij ontzettend goed.
Fijne en goede tips gegeven, zodat wij op weg konden toen jij weer weg ging.

Bedankt voor alle goede zorgen en een dikke kus van ons allemaal.

Liefs

image

Ray en Tamara

Harderwijk

Lieve Chanel,

Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamtijd met jou gehad! Je bent lief, betrokken, heel zorgzaam en een harde werker. Het was fijn om te zien hoe liefdevol jij met onze zoon Max omging. Daarnaast heb je oog voor iedereen in het gezin. Bij jou is er ruimte voor zowel een lach en een traan. Het is overduidelijk dat je je werk met heel veel liefde en plezier doet!
Liefs,
Raymond, Tamara en Max